Soliday

THE ART OF SHADE – AZ ÁRNYÉKOLÁS MŰVÉSZETE

Megalkotni álomba illő árnyékolt tereket stílusosan és a tökéletes hozzáértéssel: ez az árnyékolás művészete. A SOLIDAY napvitorla egy brilliáns ötvözete technológiának és formatervezésnek. Ezek nagy felületű nap- és esővédelmi rendszerek az innováció és a letisztultság szerelemgyermekei, melyeknél az alapanyagok minősége, a megfelelő vitorlavásznak kiválasztása, valamint azok kiszabása kulcsfontosságú. A SOLIDAY napvitorlák egyediek mind tervezésüket, mind méretre gyártásukat illetően, így mindenképpen igazodnak a helyi terepviszonyokhoz, beleilleszkednek az építészeti koncepcióba teljességgel eleget téve ezzel az Ön elvárásainak.

Az ÁLOM-ÉLETTÉR művészete

A SOLIDAY ragyogó ötleteket vált valóra a nagystílű külterekben – 85m2 kiterjedésig! Élje meg, váltsa valóra egészen nagyszabású álmait: új étkező és grill terasz társalgóval, vagy esetleg fürdő- és pihenő helyiség napfénytetővel? Mindehhez egy pezsgőfürdő, vagy inkább mégis egy naptól védett sziget a gyermekek számára? Képzelő erejének semmi sem szabhat határt.

A FUNKCIONALITÁS művészete

Napvitorla 0-tól 85 m2-ig, kézi vezérléssel vagy gombnyomásra: ennél egyszerűbb a feltekercselés nem is lehetne! A magasság beállításában sincs semmi ördöngősség, mivel a SOLIDAY rendszerek egy sajátos jellemvonása a nap beesési szögéhez állítható árnyékolás. Különösen hasznos ez a késő délutáni órákban, mikor a nap alacsonyan jár, illetve a rendszer ezáltal kitűnően alakítható a megváltozott látási és időjárásbeli viszonylatokhoz.

A BIZTONSÁG művészete

Szél, vihar, zivatar – a SOLIDAY termékei megbirkóznak ezekkel az erőbehatásokkal. A SOLIDAY szabadalmaztatott napvitorlarendszereinek kifejlesztésében a hangsúlyt a csúcstechnológia, a rugalmasság és a biztonság kapta.

A FORMATERVEZÉS művészete

A SOLIDAY-nél a funkcionális design valamint az innováció kéz a kézben járnak, mint az árnyék és a fény. Éppen ezért a fejlesztés folyamatának fókuszában a minőségi alapanyagok és a formatervezés áll.

professzionális árnyékolástechnika